The Last of Us Part II

The Last of Us Part II

The Last of Us ses i allmänhet som ett av de bästa videospelen någonsin. Spelet utspelar sig i en framtid där en slags svampinfektion drabbat mänskligheten. Infekterade människor tas gradvis över av infektionen tills de inte längre är människor. I den här världen lever Joel och Ellie. Joel är en medelålders man som är bitter och sorgsen efter att hans dotter dog. Ellie är en 12-13 år gammal tuff tjej som av oklara skäl är immun mot svampinfektionen, vilket gör henne unik och kanske en nyckelperson till att utveckla ett vaccin som räddar mänskligheten.

På tal om nycklar. Vad är nyckeln till bra marknadsföring? Det beror lite på vilken bransch du jobbar i. Men olika typer av profilprodukter är ofta en grundläggande komponent i många företags marknadsföring. På Printer.se hittar du ett stort utbud av produkter som kan prydas av ditt företags logga. De flesta tycker om godis så varför inte en tablettask med tryck? Du kan välja bland många olika slags godis.

En historia om kärlek

Joel får motvilligt ta på sig uppdraget att eskortera Ellie genom ett apokalyptiskt USA. Slutmålet är ett sjukhus i Salt Lake City där den paramilitära organisationen Fireflies har ett laboratorium. I det ödelagda USA vi möter i spelet tar resan över landet flera månader. Joel som inledningsvis håller sig på känslomässigt avstånd från Ellie, präglad som han är av sin dotters död flera år tidigare. När de kommer fram till sjukhuset efter en strapatsrik färd är läget något helt annat. Han ser nu Ellie som en dotter. När det blir uppenbart för honom att Ellie inte kommer överleva den operation som krävs för att undersöka hennes immunitet slår han bakut. Han skjuter sig igenom sjukhuset och hämtar Ellie på operationssängen. Där slutar den första delen.

The Last of Us Part II skulle släppts redan i februari men utvecklaren Naughty Dog var tvungen att skjuta fram släppet till den 29 maj. I uppföljaren har det gått några år sedan händelserna i det första spelet. Ellie är nu en ung vuxen kvinna runt 19 år gammal. Där du i det första spelet till större delen spelade som Joel kommer du i tvåan få spela som Ellie. Så vad kan vi förvänta oss av tvåan? Neil Druckman som är kreativ ledare för projektet har sagt att första delen handlade om kärlek, tvåan är då tänkt att handla om hat.

Blir TV-serie

Såhär när vi väntar på släppet av del 2 av videospelet blev det dessutom klart att vi snart kommer att få följa Joel och Ellie när Last of Us blir TV-serie på HBO. Det verkar lovande, manuset ska skrivas av Craig Mazin som var head writer för den så prisade serien om Chernobyl som gick på HBO häromåret.kale