Lägga upp spelvideor

Lägga upp spelvideor

Ett av de allra vanligaste sätten att bli känd som gamer är att börja lägga upp videor på när man spelar olika spel oavsett om det rör sig om datorspel, tv-spel, mobilspel eller något annat.

Vanligen börjar det som så att man lägger upp någon enstaka video när man spelar ett spel man gillar, eller kanske när man visar en genväg eller liknande i ett spel. Det finns flera sätt att ladda upp dessa videor och det finns även gratis program som kan användas för att spela in och redigera sina videor. Det behöver alltså inte kosta särskilt mycket att kunna publicera sina första videor.

Allteftersom de videor man lägger upp blir mer populära kan man också bli sponsrad med olika saker, både från företag och från tittare eller liknande. Man kan också lägga in olika typer av reklam i sina videor, oavsett om de är livesända eller inte.

Det finns ofta många som vill titta på när andra spelar spel. Det kan till exempel handla om att man som tittare fastnat någonstans i spelet och att man behöver hjälp att komma vidare. Det kan också vara så att man funderar på om ett spel är något man vill spela och då kan en video där grafik och spelstil visas vara bra att se innan köpet. Många gånger kan man också se på en spelvideo för att leta inspiration. Om man vill ladda upp spelvideor är det därför inom dessa olika områden man bör rikta in sig. Då kommer man nästan garanterat att kunna få tittare. Om man däremot bara vill spela för skojs skull, utan att spela in går det självklart lika bra.kale